Sita de gatit la aburi din otel inoxidabil, cu un diametru de 24 cm,este un accesoriu de bucatarie foarte util si versatil pentru un gatit 100% sanatos, prin procesul de aburire. Aceasta este obtinuta din otel inoxidabil ce asigura rezistenta la temperaturile inalte, nu rugineste si nu se deformeaza asa cum se poate intampla cu alte materiale. Designul cu mici perforari pe inteaga esi suprfata permite aburului sa circule intr-un mod eficient, oferind o gatire uniforma a legumelor, astfel incat sa isi pastreze toti nutrientii si aromele naturale. Sita de gatit la aburi este pliabila, permitandu-va sa o adaptati in functie de gura oalei, in momentul in care puteti legumele la aburit. O puteti utiliza cu succes pentru gatitul legumelor, pestelui, fructelor de mare si altor alimente.
Specificatii Sita de gatit la aburi din otel inoxidabil 24 cm
Material: otel inoxidabil
Diametru deschisa: 24 cm
Diametru inchisa: 15 cm
Inaltime: 7.5 cm
utilizare: Casnica profesionala