Ciocanul de batut carne este realizat din lemn natur, finisat si lacuit, cu maner ergonomic ce permite o prindere ferma incat dumneavoastra sa frageziti bine carnea.
Ciocanul pentru carne este prevazut cu 2 suprafete din metal, special concepute pentru fragezitul oricarui fel de carne. O parte are un total de 34 de dinti mici iesiti in relief si cealalta cu 8 dinti lungi dreptunghiulari. Ciocanul de fragezit carnea este bine echilibrat, durabil utilizarii excesive cat si socurilor. Indragit de pasionatii de preparat carne, acest fragezitor nu trebuie sa lipseasca din bucatarie.
Specificatii Ciocan pentru batut carne:
Lungime maner: 22 cm (220 mm)
Lungime totala: 26.5 cm (260 mm)
Diametru maner: 1.7 cm (17 mm)
Diametru batator: 4.5 cm (45 mm)
Lungime batator: 10 cm (100 mm)
Mihai Carunta (proprietar verificat) –
Maner solid, e perfect!