Despre Noi

METALOCHIMICE.RO

Metalochimice este un magazin online 100% romanesc, care comercializeaza o gama variata de produse pentru menaj si uz casnic, casa si gradina, materiale de constructii si echipamente electrice. Avem stocuri reale pentru produsele prezentate pe site, cu livrare rapida, pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.

Nu iti vom spune ca suntem cei mai tari si mari experti, dar, de-a lungul timpului, am creat o echipa profesionista, dedicata nevoilor tale si imbunatatirii serviciilor oferite. Astfel, tu, clientul nostru, vei dobandi toate informatiile necesare legate de un produs pe care doresti sa cumperi, fie ca este vorba de functionalitate, mod de utilizare, protectie sau ingrijire.

Suntem la dispozitia ta

Pe langa informatiile pe care ti le punem la dispozitie pe site, privind produsele noastre, iti acordam suport telefonic. In cazul in care nu reusesti sa finalizezi o comanda online, ai nelamuriri cu privire la proprietatile produselor sau intampini orice alta problema, suna-ne!

Avem 24 de ani experienta in domeniu

In anul 1996, am pornit la drum cu un mic magazin fizic, care vindea cateva zeci de produse si articole pentru menaj si uz casnic. Ne-am dezvoltat treptat, cu cresteri de aproximativ 50% de la an la an. In februarie 2017, ne-am hotarat sa intram si pe piata din mediul online. In prezent dispunem de peste 4000 de produse, de la brand-uri cunoscute, astfel incat sa poti alege articolul cel mai potrivit pentru tine, casa sau gradina ta.

Sa ne laudam putin:

Preturile noastre sunt avantajoase/competitive la toate produsele

Clientul poate returna produsele in termen de 14 zile

Avem reduceri si oferte atractive periodic. Urmareste-ne!

Timp de livrare a produselor de maximum 1-2 zile.

Ce spun clientii despre noi: