Flori artificiale in ghiveci - curgatoare

Showing all 7 results

-27%

PRP: 87.57 lei 63.75 lei

-27%

PRP: 87.57 lei 63.75 lei

-27%

PRP: 87.57 lei 63.75 lei

-27%
-27%

PRP: 89.57 lei 65.75 lei

-27%

PRP: 87.57 lei 63.75 lei

-20%

PRP: 120.80 lei 96.19 lei


Flori artificiale - Sfaturi pentru decorarea casei!

1. Flori artificiale ieftine vs scumpe: pretul poate fi un factor important în alegerea ta. Florile artificiale ieftine sunt in general, realizate din materiale mai putin durabile si pot arata mai putin realiste fata de cele scumpe. Cu toate acestea, nu intotdeauna pretul este un indicator de incredere al calitatii. Florile artificiale scumpe sunt adesea realizate din materiale de calitate inalta precum siliconul si au un aspect mult mai realist in culori vii.

2. Flori artificiale în ghiveci: Pot fi utile in casa ta pentru a adauga o nota de culoare si frumusete intr-un colt al camerei, pe masa din living sau chiar pe pervazul ferestrei. In plus, ghivecele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi plasticul sau ceramica, pot avea model sau pot fi in culori simple, asigurand multiple optiuni pentru decorul casei.

3. Flori artificiale curgatoare: Pot fi o optiune excelenta pentru decorarea balcoanelor, verandelor, foisorului sau chiar gradinilor interioare. Acestea pot fi agătate de tavan sau de diferiti suporti in pereti, oferind o nota de eleganta si naturalete.

4. Flori artificiale decorative: Acestea pot fi utilizate pentru crearea unui decor colorat, fie ca le amplasati pe mesele, rafturile si alte suprafete din casa. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori si stiluri, astfel încat sa poți alege un aranjament pe gustul tau.

Beneficiile utilizarii florilor artificiale in decorul casei tale includ:

- Durabilitate: florile artificiale nu se ofilesc si nu au nevoie de ingrijire, pierzand timp sa le stropesti cu apa, sa le cureti in mod regulat sau sa le tot muti in locuri in care dispui de lumina solara potrivita.
- Economie: florile artificiale sunt o alternativa mai ieftina si mult mai durabila fata de florile naturale.
- Alegere usoara: florile artificiale sunt disponibile in orice anotimp intr-o varietate larga de culori si stiluri, astfel incat sa poti gasi cu usurinta flori care sa se potriveasca cu decorul livingului sau dormitorului tau.
- Fara alergii: Intrucat sunt flori artificiale sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii sau astm, intrucat sunt din plastic si nu polenizeaza precum cele naturale.