Folie Stretch manuala si automata

Showing all 8 results

-18%

PRP: 60.80 lei 49.87 lei

-23%
-23%
-33%
-32%
-31%
-24%
-28%

PRP: 23.97 lei 17.31 lei


FOLIE STRETCH - Cate tipuri exista si cum se foloseste in PALETIZARE sau AMBALARE

Folia stretch manuala de paletizat: Este o folie subtire, cu o grosime cuprinsa intre 15 si 30 de microni, utilizata pentru ambalarea si protejarea produselor de dimensiuni mici pana la medii. Este utilizata de obicei in ambalarea manuala, prin simpla intindere si infasurare a foliei in jurul produselor. Vine disponibila in diverse lungimi pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale produselor. Este eficienta in acitivitati de depozitare, in transport si pentru protejarea produselor impotriva prafului, umelii sau deteriorarii.

Folia stretch automata: Aceasta este mai groasa si mai rezistenta decat folia stretch manuala, cu o grosime intre 20 si 35 de microni si se foloseste in principal in procesul de paletizare si in ambalarea automata. Aceasta se aplica cu ajutorul unei masini automate sau dispenser de folie in infasurarea paletilor, care intinde si infasoara folia in jurul paletilor pe care stau produsele. Asigura o consolidare corespunzatoare paletilor si protejeaza impotriva deteriorarii in timpul manipularii si transportului.

Folia stretch colorata: Este folia stretch standard, dar are o culoare diferita, ceea ce o face ideala pentru identificarea rapida a produselor sau a paletilor, in cazul in care aveti diferite produse de transportat. Este disponibila in diverse culori, cum ar fi alb, negru, rosu, albastru, galben sau transparent, ajutandu-va sa identificati rapid paleti specifici sau produse.

Folia stretch antistatica: Este o varianta speciala de folie stretch, conceputa pentru a proteja de obicei, produsele electronice si electrocasnice impotriva descarcarilor electrostatice. Este fabricata din materiale antistatice, cum ar fi polietilena ESD. Este ideala pentru protejarea produselor de tip electocasnic impotriva deteriorarii cauzate de descarcarile electrostatice.

Pentru a utiliza folia stretch, trebuie sa alegeti tipul potrivit pentru necesitatile dumneavoastra, sa o intindeti si sa o infasurati in jurul produselor sau paletilor. In general, procesul de utilizare a foliei stretch implica urmatoarele etape:

Alegerea foliei strech potrivite pentru amabalare produs / palet. Intinderea foliei si infasurarea ei in jurul produsului sau paletilor. asigurandu-va ca este intinsa suficient pentru a asigura o protectie buna.