Showing all 7 results

-22%

PRP: 37.50 lei 29.40 lei

-23%

PRP: 23.50 lei 17.98 lei

-28%
-33%

PRP: 57.44 lei 38.55 lei

-39%

PRP: 18.91 lei 11.5 lei

-29%
-18%

PRP: 21.98 lei 17.99 lei


Atunci cand alegi o apa de gura, este important sa iei in considerare urmatoarele aspecte

1. Scopul: In functie de nevoile tale, poti alege o apa de gura care ajuta la prevenirea cariilor dentare, la combaterea respiratiei urat mirositoare sau la reducerea sensibilitatii dentare. Exista mai multe tipuri de ape de gura care au diferite beneficii combinate, cum ar fi apa de gura cu clorhexidrina.

2. Ingrediente active: Este important sa verifici lista de ingrediente pentru a identifica componentele active ale apei de gura. Fluorura de sodiu este un ingredient important pentru prevenirea cariilor dentare, iar uleiurile esentiale precum mentolul sau eucaliptul pot ajuta la combaterea respiratiei urat mirositoare.

3. Sensibilitatea: Daca ai dintii sensibili, ar trebui sa cauti o apa de gura fara alcool, special creata pentru a reduce senzatia de durere.

4. Efectele secundare: Anumite arome sau ingrediente cum este alcoolul, pot cauza iritatii sau alergii, asa ca este important sa citesti eticheta si sa cauti informatii suplimentare despre apa de gura pe care intentionezi sa o cumperi.

5. Aprobarea stomatologului: Este intotdeauna o idee buna sa consulti stomatologul inainte de a achizitiona o apa de gura, deoarece acesta iti poate recomanda o marca sau o formula unica pentru nevoile tale specifice.

In general, este recomandat sa alegi o apa de gura de la o marca de incredere, care a fost testata si a primit aprobarea specialistilor in igiena dentara. De asemenea, trebuie sa fii consecvent in utilizarea apei de gura si sa o folosesti ca parte a unei rutine complete de igiena dentara, care sa includa si periajul dintilor si utilizarea atei dentare.