Alcool Sanitar / Spirt

Showing all 9 results

vrei un alcool sanitar alb sau albastru? intra in categoria noastra cu ALCOOL SANITAR – SPIRT si alege cantitatea, concentratia sau brandul dorit.

-46%

PRP: 14.54 lei 7.89 lei

-53%
-23%

PRP: 19.99 lei 15.40 lei

-32%

PRP: 15.40 lei 10.50 lei

-32%

PRP: 15.40 lei 10.50 lei

-18%

PRP: 29.99 lei 24.50 lei

-32%
-44%

PRP: 8.97 lei 4.98 lei

-53%

PRP: 14.54 lei 6.89 lei


Alcoolul sanitar este un produs cu versatilitate ridicata in utilizare. Acesta iti poate dezinfecta mainile si elimina petele de pasta de pix, carioca sau marker permanent. Cu ajutorul unui alcool sanitar va veti ocroti atat propria sanatate cat si cea a celor dragi de bacterii, microbi, virusi sau fungi. De asemenea, poate fi util si in casa sau gospodarie pentru curatatarea si dezinfectarea suprafetelor.  

Alcoolul Sanitar cunoscut si cu denumirea comuna de Spirt este des intalnit in cabinete medicale, spitale si in orice trusa de prim ajutor, intrucat dezinfecteaza rapid o anumita zona a corpului sau o ustensila / suprafata. Alcoolul Sanitar dezinfectant este regasit in concentratii de 70 sau 90% de culoare alb sau albastru inchis.

Surprinzator, alcoolul dezinfectant sanitar este capabil sa amelioreze anumite stari de rau precum cele postoperatorii sau greturi prin inhalarea mirosului sau puternic.

 Alcoolul dezinfectant (spirtul) este la indemana oricarei familii pentru dezinfectarea nu numai a suprafetelor din casa, dar si diferitelor obiecte, unelte sau ustensile folosite zilnic.

Datorita concentratiei sale inalte, alcoolul medicinal este capabil sa inchida porii si sa revigoreze pielea dar din pacate, devine uscata si poate da senzatii puternice de usturime sau asrusa atunci cand este aplicat pe zone cu acnee, rani usoare sau dupa barbierit. Spirtul sanitar mai poate fi util in diferite remedii traditionale cum ar fi pentru calmarea durerilor musculare prin aplicarea unei comprese.