Masina carnati manuala 2.5 kg, carnatar este foarte utila in orice bucatarie. Carnatarul are la baza mecanismul de functionare al unei masini de tocat carne, diferenta fiind ca acesta impinge carnea deja tocata prin palniile speciale direct in matul pentru facut carnati.
Dupa ce montati masina de carnati in pozitia corecta, se desurubeaza maneta pana la capat apoi se introduce cantitatea de carne dorita. Se Monteaza suportul de palnie impreuna cu palnia de dimensiunea la care doriti sa iasa carnatii.
Pe palnie se intinde matul pentru carnati, apoi folositi maneta pentru a incepe productia carnatilor. Aceasta dispune de 3 palnii de marimi diferite, o cheie pentru montare, un sistem de prinde cu ventuza si unul clasic prin insurubare ca la masina de tocat carne.
Specificatii Masina carnati manuala 2.5 kg, carnatar:
Diametru palnii:
Mare: 2 cm
Medie: 1.5 cm
Mica: 1 cm
Dimensiuni carnatar:
Inaltime: 14 cm
Lungime gol: 28 cm
Lungime plin: 68 cm