Carlig carmangerie pentru agatat carne este obtinut din otel inoxidabil are forma de S, iar ambele capete dispun de varfuri foarte ascutite ce patrund cu usurinta in toate tipurile de carnuri. Cu carligul de carmangerie vor putea fi agatate in vederea depozitarii, pulpele mari de vita, porc sau oaie, cat si carcasele lor. De asemenea, carligul carmangerie mai este utilizat si in activitatile de vanatoare pentru agatarea vanatului in depozitele frigorifice sau macelarii. Carligul pentru agatat carne in carmangerie rezista la greutati mari, putand sustine chiar si 150 de kg fara sa se indoaie sau sa se rupa. Carligul de carmangerie este usor de folosit, nu rugineste iar varfurile nu se tocesc in urma utilizarii intense.
Specificatii Carlig carmangerie pentru agatat carne:
Material: Otel inoxidabil
Lungime totala: 22 cm (220 mm)
Lungime carlige agatat: 7 cm (70 mm)
Greutate: 200 grame
Fii primul care adaugi o recenzie la „Carlig carmangerie pentru agatat carne”