7 ani de experienta

Plateste online cu cardul

Livrare rapida

Transport gratuit > 200RON

                   

BLACK FRIDAY 2017

Click pentru detaliiMentenanta

Detectorul are un buton de test. Pentru a verifica functionalitatea sirenei puteti apasa acel buton. Este recomandata testarea acestuia o data pe saptamana si dupa inlocuirea bateriei. Echipamentul trebuie curatat (aspirat) in mod regulat din cauza prafului care se poate depune pe acesta. Nu este recomandata deschiderea carcasei in timp ce il curatati.

Instalare

Instalarea unui detector de fum face parte din planul de protectie impotriva incendiilor, la fel ca si montarea stingatoarelor si a altor echipamente antiincendiu. Nu montati detectorul in locuri greu accesibile. Acest echipament se poate monta foarte usor cu ajutorul suruburilor pe care le gasiti in pachetul cu care vine detectorul. Este recomandata montarea in mijlocul incaperii, pe tavan.

Autonomie

Detectorul functioneaza cu o baterie de 9V, care este inclusa in pret. In mod normal, bateria va tine cel putin 5 ani in conditii normale de folosire. Cand bateria este pe terminate, aparatul va emite un “beep” pentru atentionare, la un interval de 30-40 secunde timp de 30 de zile. In acel moment este recomandat sa inlocuiti bateria. Acest procedeu este foarte simplu: se scoate detectorul din soclu, se schimba bateria si se ataseaza la loc.

Functionare

Detectorul functioneaza pe principiul fotoelectric. Asta inseamna ca senzorul “scaneaza” aerul pentru a detecta urme de fum provenite de la foc. Nu detecteaza caldura, gazul sau focul. Daca este instalat corect, acesta va declansa alarma inca din stadiu incipient al unui eventul incendiu, ceea ce poate fi un factor determinant pentru salvarea locuintei si a vietii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun


    Senzor detector de fum
  • 2846 Vizualizari

  • ID Produs: MET1229
  • Disponibilitate: 97
  • PRET VECHI: 80,00Lei

  • PRET NOU: 40,00Lei


Produse asemanatoare

Senzor de lumina 1200w

Senzor de lumina 1200w

Alimentare : 220VDestinatie : MixFactor de protectie : IP44Materi..

20,00Lei

Senzor detector fum si caldura pentru centrale antiefractie

Senzor detector fum si caldura pentru centrale antiefractie

Compatibil cu centrale antiefractie.Alimentare 20v-40v. Diam..

50,00Lei

Senzor lumina 1200W Alb si Negru

Senzor lumina 1200W Alb si Negru

Alimentare : 220VCulori : Alb si NegruDestinatie : MixFactor de p..

20,00Lei

Comentarii Facebook ()